Otthon tanuljak?

Nem mehetek iskolába, mert bezárt. Ez igen érdekes helyzet mindenki számára. Senki nem megy. Tanárok, gyerekek, dadusok még a igazgatónő se! Mindenkit haza rendeltek. Rendkívüli hír jött péntek este hogy hétfőtől új oktatási rendszer lép érvénybe. Digitális kommunikációs tanítattás kezdődik határozatlan ideig. Nagyon fura és kicsit ijesztő nem? 
Úgy képzeltem el, hogy napi szinten majd videóhívásban tartunk órákat. A képrnyőmőn az osztálytársaim arca kis ablakokban, illetve a tanárral, akivel éppen óránk lenne. Közben kint is lehetek a kertben vagy sétálgathatok. Házi feladatokat e-mailben kapnám és  projekt ppt-ket csinálnék vagy 100-at. Dolgozatokat egyedül írnám a szobámban,de az adott pillanatban az osztálytársaim is pontokért izzadva ülnének a gép előtt otthon. Csak csend lenne és senki sem dumálna. :D Bár tuti felhívnánk egymást és írogatnánk, hogy:

 "Hé! Te ezt tudod?" " Tudsz valamit?" "Mi a gyász ez?"

 Szóval remélem nem maradok egyedül,attól függetlenül, hogy nem járhatunk suliba és továbbra is hallgathatom az osztálytársaim hisztizéseit,vicceit, ahogy ők is az enyémet. Mert bár nem szeretek suliba járni ők segítenek át engem a mindennapi szenvedéseken, és vigasztalnak vicceikkel, ezért hiányoznak és örömmel mennék suliba inkább.  


Megjegyzések